1. Rug, schouder en Nek (populair)

Als u last heeft van een pijnlijke onderrug en te lang wacht om behandeld te worden dan kunnen daardoor ook klachten aan uw heup, dijbeen, knie en tenen ontstaan.
Als u last heeft van pijnlijke schouders en te lang wacht, dan kunnen daardoor ook nekklachten en hoofdpijn ontstaan. Ook kunt u last krijgen van andere klachten zoals pijn aan de armen tot aan de vingers.
Waardoor kunnen rug, schouder en nekklachten ontstaan?
U weet het natuurlijk wel maar toch. We staan te lang of zitten te lang voor onze beeldschermen. We tillen zware dingen verkeerd en ook is stress een grote boosdoener. Daardoor gaan de spieren vastzitten en ontstaan de pijnlijke klachten.
Wacht daarom niet te lang en laat mij u masseren. Ik maak de spieren van de nek, rug en schouders los en u zult merken dat de klachten snel verminderen.Call Now Button