Beoordeling

zwangerschap

5,0 rating
februari 14, 2020

Geweldig! We komen zeker nog een keer terug

Jared

de rug schouder en nek

5,0 rating
februari 14, 2020

Ik kom zeker terug !

Naomie

Thaise massage

5,0 rating
januari 24, 2020

Ik heb fijne massage gehad. (Thaise yoga massage). Chutiya heeft uitgebreide ervaring,gastvrij en vriendelijk. Heel erg bedankt,Chutiya!

Zhanel

de rug schouder en nek

5,0 rating
januari 12, 2020

ik hoef niet te babbelen. Ze vindt elke pijnlijke spier en maakt hem los. Goede masseuse ik ga naar niemand anders meer.

Melita

de rug schouder en nek

5,0 rating
januari 7, 2020

Super. Een lieve kleine dame met heel veel kracht.

Nancy

de rug schouder en nek

5,0 rating
december 24, 2019

Chutiya is er goed; ze vindt je pijnplekjes nagenoeg meteen en besteedt daar extra aandacht aan. Een traditionele Thaise massage zoals je deze ook in Bangkok krijgt! Geen softe aanpak maar goede balans. Ik heb een kantoorbaan met vrij standaard klachten, maar ze weet wat ze hiermee moet. Het is geen salon maar een kamer in huis, maar dit is geen enkel probleem. Sfeer is goed, kamer is schoon en de olie ruikt lekker. Diploma’s hangen aan de muur.

Jaimy

de rug schouder en nek

5,0 rating
december 7, 2019

Goede stevige massage!

Stephanie

Ontspanningsmassage

5,0 rating
november 29, 2019

The best love her

Sandra

zwangerschap

4,0 rating
november 12, 2019

Hele fijne massage ondanks dat er geen zwangerschapstafel is. Vriendelijke, kundige en professionele masseuse. Geen salon, maar een kamer in huis, desondanks erg prettige ervaring en ik ga zeker terug!

Anoniem

de rug schouder en nek

5,0 rating
november 12, 2019

Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding! Ontvangst was prettig en behandeling van de schouder en neck gedeelte was grondig gedaan. Chutiya heeft veel ervaring, is grondig in haar werk en is klant vriendelijk. Na de massage ook een heerlijk thee aangeboden gekregen. Dit is de beste investering in mezelf sinds heel lang. Zeker voor herhaling vatbaar!

Andrew

Call Now Button